search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:00
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα στο Λονδίνο η κόρη της 40χρονης – Αρνητικό στον ιό το δεύτερο παιδί της

28.02.2020 15:03
Κορωνοϊός στις ΗΠΑ: Η Αλαμπάμα θα στερήσει τη διασωλήνωση από άτομα με προβλήματα υγείας - Media

 

Στο Λονδίνο θα παραμείνει η κόρη της 40χρονης που νόσησε από κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο «Αττικόν» και ένας ακόμη μαθητής, από το ίδιο σχολείο, που βρίσκονταν σε εκδρομή στο Λονδίνο, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων για κορωνοϊό.

Οι υπόλοιποι μαθητές θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο θα τους περιμένει ειδικό κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) το οποίο θα τους δώσει συμβουλές να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και τις επαφές με άλλα άτομα.

Σε περίπτωση που τα δείγματα των δύο μαθητών που παραμένουν σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο, είναι θετικά στον κοροναϊό, τότε και οι υπόλοιποι θα κληθούν από τον ΕΟΔΥ να δώσουν δείγμα προς εξέταση.

Αρνητικό στον ιό το δεύτερο παιδί της 40χρονης

Αρνητικό στον κορωνoϊό διαπιστώθηκε ότι είναι το μικρότερο παιδί της 40χρονης που νοσηλεύεται στο «Αττικόν». Το παιδί βρίσκεται στην Ελλάδα και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων έδειξαν ότι είναι αρνητικό στον ιό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:00