search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:57
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 84χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονης

28.02.2020 15:37
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 84χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονης - Media

 

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε έναν 84χρονο συνταξιούχο για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονης έξω από σούπερ μάρκετ της Καλαμαριάς. Κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τη δισκογραφία, ο κατηγορούμενος προσέγγισε το κορίτσι Ρομά και του πρόσφερε χρήματα για να τον ακολουθήσει στο σπίτι του.

«Βρισκόμουν έξω από το σούπερ μάρκετ και ζητούσα φαγητό. Περνούσε ο κύριος και μου είπε «αν θέλεις να σου δώσω 10 ευρώ για να έρθεις μαζί «. Εγώ τρόμαξα. Έκανε βόλτα στο πεζόδρομο και ξανά ήρθε. «Θα έρθεις μαζί μου για 15 ευρώ;» με ρώτησε. Φαινόταν ότι είχε ερωτική πρόθεση» κατέθεσε η ανήλικη συμπληρώνοντας ότι ενημέρωσε τον υπεύθυνο Ασφαλείας του σούπερ μάρκετ, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την αστυνομία και ο 84χρονος συνελήφθη.

«Την ρώτησα αν είναι Βουλγάρα. Οι Βούλγαροι ζητιανεύουν.Μαζί μου είχα 5 ευρώ.Δεν είπα κάτι τέτοιο. Η ηλικία μου πέρασε, δεν είμαι για τέτοια πράγματα…» αξιολογήθηκε ο 84χρονος, προσθέτοντας ότι έχει παιδιά και εγγόνια ενώ διαμένει με τη γυναίκα του στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή του λόγω αμφιβολιών.

Πηγή: GRTimes

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:56