search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:32
MENU CLOSE

ΟΗΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβούλιου Ασφαλείας για τις εξελίξεις στη Συρία

28.02.2020 15:42
sa-ohe

 

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ αναμένεται να συγκληθεί σήμερα εκτάκτως για να εξετάσει τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία, ανακοίνωσαν διπλωμάτες.

Η συνεδρίαση αυτή αναμένεται να διεξαχθεί στις 16.00 τοπική ώρα (23.00 ώρα Ελλάδος), διευκρίνισε σε δημοσιογράφους ο ασκών την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας Βέλγος πρεσβευτής Μαρκ Μαρκ Πέκστεεν ντε Μπουτσφέρβε.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί έπειτα από αίτημα των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, του Βελγίου, της Εσθονίας και της Δομινικανής Δημοκρατίας, διευκρίνισε.

Πρόσφυγες στη Τουρκία κατευθύνονται σήμερα στα ευρωπαϊκά σύνορα μετά τη δήλωση αξιωματούχου ότι τα σύνορα είναι ανοιχτά, μια αντίδραση στην κλιμάκωση του πολέμου στη Συρία όπου 33 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν από τις υποστηριζόμενες από τη Ρωσία συριακές κυβερνητικές δυνάμεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:31