search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:55
MENU CLOSE

Εξαφάνιση 47χρονου στο Σούνιο: Το αποκαλυπτικό βίντεο

28.02.2020 16:27
Εξαφάνιση 47χρονου στο Σούνιο: Το αποκαλυπτικό βίντεο - Media

 

Καρέ-καρέ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας τα τελευταία βήματα του 47χρονου Γιώργου Πανάγιου, που αγνοείται από την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, πιο κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου.

Από το πρωί της Πέμπτης, έχει αρχίσει επιχείρηση εντοπισμού του 47χρονου, στην οποία συμβάλλουν εθελοντές τοπικές αρχές, αλλά και ο ίδιος ο δημιουργός της υπηρεσίας «Silver Alert Hellas» Γεράσιμος Κουρούκλης.

Ο Γεράσιμος Κουρούκλης ακολούθησε τη διαδρομή του 47χρονου και την κατέγραψε σε βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Όπως δείχνει το οπτικοακουστικό υλικό, ο άνδρας έφτασε έξω από την είσοδο προς τον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου με το αυτοκίνητο του, το οποίο εγκαταλείπει με τα κλειδιά πάνω στη μηχανή, κάτω από την ταμπέλα «Σούνιο». Στη συνέχεια, τρέχει στην απέναντι πλευρά και περνάει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και καταλήγει στα απότομα βράχια.

Η περιγραφή του Γεράσιμου Κουρούκλη σταματάει στο σημείο, όπου φαίνεται για τελευταία φορά μέσα στο βιντεοσκοπημένο υλικό, η εικόνα του Γιώργου Πανάγιου να περπατά μέχρι η φιγούρα του εξαφανιστεί από το πλάνο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο 47χρονος άνδρας έχει ύψος 1.70, κοντά καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη φόρμα, μαύρο φούτερ, μπλε σκούρο μπουφάν και πιθανόν αθλητικά παπούτσια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:54