search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:45
MENU CLOSE

Ο κορωνοϊός χτύπησε και την Τότεναμ – Σε καραντίνα ο Σον

28.02.2020 16:50
Ο κορωνοϊός χτύπησε και την Τότεναμ - Σε καραντίνα ο Σον - Media

 

Σαν να μην έφτανε το γεγονός πως ο Χέουνγκ Μιν Σον  εγχειρίστηκε στο σπασμένο χέρι του και δεν μπορεί να βοηθήσει την Τότεναμ αγωνιστικά,  η ατυχία του ξαναχτύπησε την πόρτα και έτσι  θα βρεθεί και σε καραντίνα δύο βδομάδων. Ο 27χρονος επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει σε 10 μέρες από ταξίδι στη Νότια Κορέα και όπως ενημέρωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο παίκτης του θα πρέπει να ακολουθήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχουν θεσπίσει οι Αρχές στο Νησί για όσους γυρίζουν από ταξίδι στην Απω Ανατολή υπό τον φόβο του κορωνοϊού.

“Είναι μία νόμιμη κίνηση που συνάδει με τις ειατρικές εντολές που έχουμε λάβει από τις Αρχές/ Δεν είμαι ειδικός για να κάνω κάποιος περαιτέρω σχόλιο. Ξέρω απλά ότι είναι απολύτως νόμιμο το πρωτόκολο που θα ακολουθήσουμε μετά την επιστροφή του Σόν.” δήλωσε ο προπονητής της ομάδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:44