search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:22
MENU CLOSE

Μ. Βαρβιτσιώτης: Ο εκβιασμός Ερντογάν δεν θα περάσει…(Video)

29.02.2020 08:42
Βαρβιτσιώτης: Με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία απέναντι σε κάθε απειλή εορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου - Media

 

Διπλό μήνυμα προς την Τουρκία ότι η Ελλάδα θωρακίζει τα σύνορά της και ότι δεν θα μετατραπεί σε αποθήκη ψυχών και χώρο διέλευσης, έστειλε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά. «Ο εκβιασμός του Ερντογάν δεν πρόκειται να περάσει» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε στην αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και τη σθεναρή στάση του Έλληνα Πρωθυπουργού απέναντι στον εκβιασμό Ερντογάν. «Σε αντίθεση με ότι έγινε στο παρελθόν, δεν θα ανεχθούμε παράνομες εισόδους. Εμείς, θωρακίζουμε τα σύνορά μας. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η Ελλάδα αποθήκη ψυχών. Δεν θα επιτρέψουμε, να μετατραπεί η Ελλάδα από χώρα σε χώρο διέλευσης» σημείωσε με νόημα. Συμπλήρωσε, δε, ότι όσοι βρίσκονται στα σύνορα του Έβρου δεν προέρχονται από το Ιντλίμπ και ότι στην πλειοψηφία τους δεν είναι Συριακής καταγωγής, αλλά είναι άλλοι πληθυσμοί που φιλοξενούνται σήμερα στην Τουρκία, τους οποίους – όπως είπε – θέλει να μας τους ξεφορτώσει. «Δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν θα αφήσουμε να γίνει η Ελλάδα, χώρα transit, όπως το 2015» υπογράμμισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:21