search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:04
MENU CLOSE

Εφημέριος Μανταμάδου: «Συγχωρώ τους αστυνομικούς που με πυροβόλησαν»

29.02.2020 14:11
Εφημέριος Μανταμάδου: «Συγχωρώ τους αστυνομικούς που με πυροβόλησαν» - Media

 

Σε εξομολόγηση μέσω Facebook προχώρησε ο εφημέριος του ιστορικού μοναστηριού του Ταξιάρχη, στην περιοχή του Μανταμάδου, πατέρας Χρήστος Τσιτμηδέλλης. 

Λίγα 24ωρα μετά τις άγριες συμπλοκές στη Λέσβο, μεταξύ αστυνομικών των ΜΑΤ και κατοίκων, ο πατέρας Χρήστος θέλησε να περιγράψει όλα όσα βίωσε, ο ίδιος προσωπικά, όταν επιχείρησε να πλησιάσει το σημείο όπου βρίσκονταν παραταγμένοι οι αστυνομικοί. 

“Έμαθα στη ζωή μου να λέγω την αλήθεια ΦΙΛΟΙ μου, στη φωτογραφία τους συμβούλευα σαν κληρικός να μην προκαλούν βρίζοντας τους συγκεντρωμένους με απρεπή λόγια. Δυστυχώς αντί να με σεβαστούν, το λέγω τώρα και όχι τότε, άρχισαν στα πέντε πέτρα σχεδόν εξ επαφής να με πυροβολούν στα πόδια και στην κάτσουνα που κρατούσα. Με έπνιξαν στα καπνογόνα, ευτυχώς δεν έπαθα τα χειρότερα, όμως έφαγα δακρυγόνα πολλές φορές. Ευχαριστώ θερμά ΟΛΟΥΣ τους χωριανούς και μη, οι οποίοι μου έδωσαν τις πρώτες βοήθειες να τους έχει καλά ο ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ. Αυτούς που με πυροβόλησαν να τους συγχωρέσει ο ΘΕΟΣ, όπως και εγώ τους συγχώρεσα σαν ιερωμένος, όπως έκανε ο Χριστός επάνω στο σταυρό, όμως να μη ξανά επαναλάβουν αυτές τις απαράδεκτες πράξεις τους. Πήραν όμως από τον ΤΑΞΙΑΡΧΗ ένα μεγάλο μάθημα. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ σας καλό και ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ στο ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ σας”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39