06/06/2020 04:03:12

Άλλα δύο κανάλια «ψηφίζουν» ριάλιτι - Τους άνοιξε την όρεξη το «MasterChef»

Άλλα δύο κανάλια «ψηφίζουν» ριάλιτι - Τους άνοιξε την όρεξη το «MasterChef» - Media

 

Στροφή στο ριάλιτι σχεδιάζουν δύο κανάλια την προσεχή σεζόν. Την ώρα που η μυθοπλασία ως τυπολογία διανύει μια από τις καλύτερές της σεζόν, η μεγάλη επιτυχία του MasterChef ανοίγει την όρεξη και σε άλους τηλεοπτικούς σταθμούς να δοκιμάσουν την τύχη τους σε φορμάτ ανάλογων παιχνιδιών. 

Καθημερινό ριάλιτι για τη βραδινή ζώνη σχεδιάζει τη νέα σεζόν το Open, επιχειρώντας μια δυναμική ενεργοποίηση με πρωτότυπο πρόγραμμα. 

Όπως αναφέρει μάλιστα το ένθετο Real Life, σε ανάλογη τροχιά φέρεται να μπαίνει και ο Alpha, που σχεδιάζει να παραλλάξει το μείγμα του προγράμματός του, που έως τώρα βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στη μυθοπλασία, και να προσθέσει δυνατή δόση ριάλιτι τόσο στην απογευματινή όσο και στην prime time ζώνη. Οι προθέσεις του Alpha, ωστόσο, δεν αφήνουν αδιάφορο το Star, που φέρεται να αντιδρά στα σχέδια του «αδελφού» καναλιού.

Πηγή: RealNews

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.