search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:44
MENU CLOSE

Κώστας Αρζόγλου: Μια κοπέλα όρμηξε για να με φιλήσει στο στόμα – Μάσαγα μια τσίχλα και μου την πήρε

01.03.2020 08:58
Κώστας Αρζόγλου: Μια κοπέλα όρμηξε για να με φιλήσει στο στόμα - Μάσαγα μια τσίχλα και μου την πήρε - Media

 

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο Κώστας Αρζόγλου, έπειτα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο δημοφιλής καλλιτέχνης εξέφρασε τη διάθεση να επιστρέψει σύντομα στην υποκριτική ερμηνεύοντας τον Άλμπερτ Αϊνστάιν στο θέατρο, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση ζωής με την Έλενα Ακρίτα στα “Βαμμένα κόκκινα μαλλιά”.

“Θέλω πάρα πολύ να επανέλθω υποκριτικά και μου λείπει. Πραγματικά μου λείπει” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αρζόγλου προσθέτοντας πως “τον τελευταίο καιρό με νοιάζουν πάρα πολύ οι φυσιογνωμίες της ανθρωπότητας όπως ο Αϊνστάιν. Συχνά μετατρέπομαι σε αυτό που πρόκειται να παίξω και θέλω να υποδυθώ τον Αϊνστάιν”.

Όσον αφορά τη σχέση και τη συνεργασία με την Έλενα Ακρίτα, ο Κώστας Αρζόγλου τόνισε πως “εκτιμάω πάρα πολύ την ευφυΐα της. Στην αρχή με είχαν ιντριγκάρει στην Έλενα διάφορα σωματικά προσόντα αλλά με τον χρόνο γοητεύτηκα από το στροφάρισμα του μυαλού της.

“Καλά κάνει και λέει την άποψη της, ξέρει τι κάνει και συμφωνώ” πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός. “Στην περίοδο που έκανα τα Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, κάθε βράδυ βγαίναμε κάπου. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως μια κοπέλα όρμηξε, σπάζοντας τους σεκιουριτάδες, να με φιλήσει στο στόμα. Μάσαγα μια τσίχλα και μου πήρε την τσίχλα”!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37