search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:04
MENU CLOSE

Καθαρά Δευτέρα: Τα καταστήματα που θα είναι ανοιχτά – Τι συμβαίνει με τα σούπερ μάρκετ

01.03.2020 10:16
sarakostiana.jpg

 

Ανοικτά θα είναι το βράδυ της Κυριακής 1 Μαρτίου 2020, τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και παραμονή της Καθαράς Δευτέρας, η ψαραγορά στη Βαρβάκειο και η Αγορά του Καταναλωτή στον Ρέντη για όσους προτιμούν να κάνουν παραδοσιακά τις αγορές τους. 

Τα περισσότερα καταστήματα στην Κεντρική Αγορά του Καταναλωτή στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στου Ρέντη (ΟΚΑΑ) θα μείνουν ανοικτά την Κυριακή 1-3-2020 με ωράριο έως τις 12 τη νύχτα, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 6 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας 2-3-2020 και θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 2 το μεσημέρι, ωστόσο κάποιες επιχειρήσεις θα παραμείνουν συνέχεια ανοικτά μέχρι το μεσημέρι χωρίς να κλείσουν καθόλου.

Η κεντρική ιχθυαγορά στην Βαρβάκειο θα ανοίξει στις 9 το βράδυ και τα μαγαζιά της θα μείνουν ανοικτά συνεχώς μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας. Ανοιχτά θα είναι, επίσης, την Καθαρά Δευτέρα 2-3-2020 και τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ, ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές.

Τα σούπερ μάρκετ

Σε ό, τι αφορά στα σούπερ μάρκετ, αυτά παραμένουν κλειστά (όπως πέρσι) στην Αθήνα, με εξαίρεση ορισμένα σούπερ μάρκετ έξω από την πρωτεύουσα τα οποία λειτουργούν κανονικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:04