search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:09
MENU CLOSE

Αυτό είναι το sms που στέλνουν οι ελληνικές Αρχές σε μετανάστες για να μην περάσουν τα σύνορα

01.03.2020 11:25
Αυτό είναι το sms που στέλνουν οι ελληνικές Αρχές σε μετανάστες για να μην περάσουν τα σύνορα - Media

 

Ακόμη και sms σε κινητά τηλέφωνα επιστρατεύουν οι ελληνικές για να αποτρέψουν τη συσσώρευση κι άλλων προσφύγων και μεταναστών στον Έβρο και να ενημερώσουν όσους βρίσκονται στα σύνορα πως δεν ισχύουν όσα διακινούνται πως άνοιξαν τα σύνορα για την Ευρώπη.  

«Από το Ελληνικό κράτος: Η Ελλάδα αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας των συνόρων της στο μέγιστο επίπεδο. Μην επιχειρήσετε να περάσετε παράνομα τα σύνορα», αναφέρει το sms στα αγγλικά. 

«Η ελληνική κυβέρνηση χρησιμοποιεί όλα τα πρόσφορα μέσα για την ενημέρωση των ανθρώπων που παρακινούμενοι από fake news κινούνται ή συγκεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημεία των ανατολικών μας συνόρων. Σε αυτό το πλαίσιο αξιοποιούμε τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων στα σύνορα ώστε να ενημερωθούν οι συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:09