search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:13
MENU CLOSE

ΥΠΕΞ: Εκστρατεία παραπληροφόρησης από τις τουρκικές αρχές

01.03.2020 11:56
Έβρος: Δημοσιογράφος καταγγέλει «περίπολο» πολιτών - «Με προπηλάκισαν, μου πήραν το κινητό και με χτύπησαν» - Media

 

Για εκστρατεία παραπληροφόρησης από τις τουρκικές αρχές κάνει λόγο με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ σημειώνει τα στοιχεία που έχουν καταγράψει οι ελληνικές αρχές στον Έβρο.

«Συνεχίζεται εκστρατεία παραπληροφόρησης από τουρκικές αρχές», σημειώνεται στο σχετικό tweet. «Η πραγματικότητα: Από χθες πρωί ως σήμερα πρωί αποτράπηκε είσοδος σε ελλ.επικράτεια (όλο τον Έβρο) σε 10.000 άτομα. 73 άτομα χωρίς σχέση με Ιντλίμπ εισήλθαν παράνομα σε ελληνικό έδαφος, συνελήφθησαν και σχηματίστηκαν δικογραφίες».

Ενώ με δεύτερο tweet στα αγγλικά προσθέτει: «Κανείς δεν μπορεί να διασχίσει τα ελληνικά σύνορα. Όλοι όσοι επιχειρούν παράνομη είσοδο, εμποδίζονται αποτελεσματικά. Οι αριθμοί που αναφέρουν οι τουρκικές αρχές είναι εντελώς ψευδείς και παραπλανητικοί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15