search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:38
MENU CLOSE

Κ. Τσιάρας: Λήψη κατάλληλων μέτρων στα δικαστήρια λόγω κορονοϊού

01.03.2020 17:45
Κρήτη: Δικάζεται 45χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε με ψαλίδι τον φίλο της - Media

 

Όπως έγινε γνωστό από πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας αναφορικά με τη λήψη έκτακτων μέτρων πρόληψης της διάδοσης του κορονοϊού στους χώρους των δικαστηρίων της χώρας, έχει ήδη επικοινωνήσει με την ηγεσία της Δικαιοσύνης, καθώς και με τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Αθηνών κ. Γρίβα για την λήψη των κατάλληλων μέτρων στην πρώην Σχολή Ευελπίδων.

Ακόμη, την ερχόμενη Τρίτη έχει συμφωνηθεί η συνεργασία με παράγοντες του ΕΟΔΥ, προκειμένου να ληφθούν όλα τα προληπτικά μέτρα στα δικαστήρια και τις Εισαγγελίες της χώρας.

Παράλληλα, ο κ. Τσιάρας είχε δώσει εντολή, ήδη από χθες στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Βερβεσό για τον καλύτερο συντονισμό στη λήψη προληπτικών μέτρων στα δικαστήρια για την προστασία της δημόσιας υγείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:37