search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:32
MENU CLOSE

Αποχωρεί από εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ ο Κύρτσος

19.06.2012 13:48
Αποχωρεί από εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ ο Κύρτσος - Media

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη θέση του εκπροσώπου Tύπου του ΛΑΟΣ, ανακοίνωσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Κύρτσος.

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη θέση του εκπροσώπου Tύπου του ΛΑΟΣ, ανακοίνωσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Κύρτσος.

«Δεν είχα στόχο στη ζωή μου να γίνω κομματικό στέλεχος. Επεδίωξα σε κάποια φάση να μπω στη Βουλή για να επηρεάσω καταστάσεις. Όπως γνωρίζετε απέτυχα παταγωδώς και επομένως θα δώσω προτεραιότητα στα επαγγελματικά μου, τα οποία ποτέ δεν εγκατέλειψα, άλλωστε».

Παράλληλα, τόνισε πως διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, την οποία έχει εδώ και δεκαετίες: «Πολιτικά εγώ τον εκτιμώ, κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και όπου μπορώ θα τον στηρίξω επικοινωνιακά, αλλά δεν είμαι κομματικό στέλεχος, ούτε πρόκειται να γίνω».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:28