search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:30
MENU CLOSE

Στο κέντρο επιχειρήσεων και το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ ο Κικίλιας

02.03.2020 12:03
«Κλείδωσε» το lockdown για έναν μήνα - Επιβεβαίωση από Κικίλια - Προς ανοιχτά δημοτικά, κλειστά λύκεια, ερωτηματικό για τα γυμνάσια - Media

 

Ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Κέντρο Επιχειρήσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, όπου συντονίζονται όλες οι ενέργειες των υγειονομικών αρχών αναφορικά με τον νέο κοροναϊό.

Το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ έχει δεχτεί τις τελευταίες μέρες πάνω από 40.000 κλήσεις, ενώ υπό το συντονισμό του Κέντρου Επιχειρήσεων έχουν ελεγχθεί δείγματα από 504 πολίτες.

Ο υπουργός Υγείας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, συνομίλησε με τους εργαζόμενους στο Κέντρο Επιχειρήσεων και το τηλεφωνικό κέντρο και τους συνεχάρη, καθώς «σε εικοσιτετράωρη βάση δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση του κόσμου, που αυτή την περίοδο αγωνιά και θέλει να ενημερωθεί υπεύθυνα» όπως αναφέρει το υπουργείο Υγείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:30