search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:45
MENU CLOSE

Kαιρός: Ανατροπή σκηνικού με βροχές και καταιγίδες – Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία (Xάρτες)

03.03.2020 06:15
Kαιρός: Ανατροπή σκηνικού με βροχές και καταιγίδες - Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία (Xάρτες) - Media

 

Μεταβολή του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι της Τρίτης 03/03, σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Κύρια χαρακτηριστικά της θα είναι οι βροχές και καταιγίδες στο σύνολο σχεδόν της χώρας. Τα φαινόμενα που θα επηρεάσουν αρχικά τα βορειοδυτικά, θα επεκταθούν έως το βράδυ της Τρίτης 03/03 στα περισσότερα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο και από τις πρώτες ώρες της Τετάρτης 04/03 στο Αιγαίο. Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης 04/03 βροχές και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στο Ιόνιο, στο Αιγαίο και στα δυτικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Πέμπτη 05/03, οπότε τα φαινόμενα να περιοριστούν κυρίως σε θαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές.

Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ο ολικός υετός (βροχές/καταιγίδες) που αναμένεται από το μεσημέρι έως το βράδυ της Τρίτης 03/03 (επάνω) και από τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου έως το μεσημέρι της Τετάρτης 04/03 (κάτω).

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάνουν τα 7 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση την Τετάρτη 04/03. Περισσότερα για την επερχόμενη κακοκαιρία μπορείτε να διαβάσετε σε επόμενες ανακοινώσεις μας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33