search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:54
MENU CLOSE

Χαλάνδρι: Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας όπου διαμένει γνωστός δημοσιογράφος (Photo)

03.03.2020 06:23
Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά σε βιοτεχνία κεριών στον Ταύρο - Media

 

Αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό τοποθέτησαν άγνωστοι λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα σε είσοδο πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο εμπρηστικός μηχανισμός αποτελείτο από γκαζάκια και από την πυροδότησή του και τη φωτιά που ακολούθησε προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην είσοδο του κτιρίου.

Σύμφωνα με το reader.gr, η πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Θησέως 50 στο Χαλάνδρι, που διαμένει γνωστός δημοσιογράφος.

Πιο αναλυτικά, γύρω στις 02:40 τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από 4 γκαζάκια, στην είσοδο πολυκατοικίας που διαμένει δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ με μακρά πορεία στον τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Τα γκαζάκια εξερράγησαν προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στην πόρτα και στην πρόσοψη του οικήματος, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. 

Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, άκουσαν τις εκρήξεις από τα γκαζάκια και έσπευσαν στο σημείο.

Όταν έφτασαν υπήρχαν φλόγες και πυκνός καπνός, με τους ενοίκους να έχουν βγει έντρομοι στα μπαλκόνια των σπιτιών τους και τους αστυνομικούς να δίνουν οδηγίες για να μην υπάρξει κίνδυνος λόγω των καπνών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:54