search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:07
MENU CLOSE

Δολοφόνησε την 24χρονη φίλη του και επιχείρησε να εξαφανίσει το πτώμα – Το έψησε σε σχάρα και πέταξε το κρέας στο δρόμο (Photos)

03.03.2020 14:56
Σοκ: έκαψε ζωντανή την έγκυο ερωμένη του επειδή του αρνήθηκε να «ρίξει» το παιδί - Media

 

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή υποψιαζόντουσαν τον 19χρονο φίλο της 24χρονης κοπέλας ότι εκείνος την είχε δολοφονήσει. Κατά τη διάρκεια των καταθέσεων εκείνος άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις και γρήγορα οι αρχές κατάφεραν να του αποσπάσουν ομολογία.

Το περιστατικό συνέβη στην Αργεντινή στην περιοχή Catamarka. Ο Naim Vera, 19 χρονών, ομολόγησε όχι μόνο ότι δολοφόνησε την Brenda Micaela Gordillo 24 ετών, αλλά στη συνέχεια για να εξαφανίσει τα ίχνη του, τεμάχισε το πτώμα και έψησε τα μέλη της στη σχάρα. Στη συνέχεια βγήκε στο δρόμο και τάιζε τα αδέσποτα σκυλιά με τα κομμένα μέλη της φίλης του.

Ο δολοφόνος αρχικά είπε στους αστυνομικούς ότι η φίλη του πέθανε από δυστύχημα όταν έπεσε από τη σκάλα και χτύπησε το κεφάλι της. όταν εκείνοι του είπαν όμως ότι ο ιατροδικαστής βρήκε ότι πέθανε από πνιγμό, τότε εκείνος παραδέχτηκε ότι τη ζήλευε και ότι την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια και στη συνέχεια έκανε ότι έκανε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:06