search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:51
MENU CLOSE

Ουπς ξεχάσατε να κουμπώσετε το παντελόνι σας; Όχι είναι η νέα τάση της μόδας (Photos)

03.03.2020 16:03
Ουπς ξεχάσατε να κουμπώσετε το παντελόνι σας; Όχι είναι η νέα τάση της μόδας (Photos) - Media

 

Βλέπετε στις φωτογραφίες να λείπει κάτι; Μήπως αυτοί που φοράνε τα τζιν ξέχασαν να τα κουμπώσουν; Η απάντηση είναι «όχι». Πρόκειται για τη νέα μόδα που προσπαθούν να λανσάρουν οίκοι μόδας. Το τζιν θα φοριέται ανοιχτό να σχηματίζει ένα «Υ» χωρίς να κλείνει το φερμουάρ.

Τα παντελόνια είναι «υψηλοκάβαλα» και φτάνουν μέχρι ψηλά στην κοιλιά ενώ όπως λένε οι σχεδιαστές εάν φορεθεί ένα τζιν με τον τρόπο αυτό θα πρέπει απαραιτήτως να φοράμε από έξω ένα πουκάμισο.

Τα πρώτα παντελόνια λανσαρίστηκαν από τον Γαλλικό οίκο μόδας «Υ/project» στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι για την άνοιξη του 2020.

Κάποια μοντέλα φορούσαν από μέσα ένα λεπτό παντελόνι που φαινόταν από το «Υ» που σχηματιζόταν στο δίχως φερμουάρ τζιν. Κάποια άλλα όμως προτίμησαν να φορέσουν και να φαίνεται το εσώρουχο τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:51