search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24
MENU CLOSE

Ο Τίμοθι Χάτον κατηγορείται για βιασμό 14χρονης (Photos)

03.03.2020 17:23
Ο Τίμοθι Χάτον κατηγορείται για βιασμό 14χρονης (Photos) - Media

 

Ακύρωσε τη δραματική σειρά Almost Family το κανάλι του Fox.

Αιτία είναι η καταγγελία πρώην μοντέλου ότι τη βίασε πριν από 36 χρόνια ο οσκαρικός ηθοποιός Τίμοθι Χάτον.

Η 50χρονη Σέρα Τζόνστον τον κατήγγειλε στο Buzzfeed News που εκδόθηκε τη Δευτέρα, ενώ ο Χάτον να αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες. Μάλιστα, το Fox ακύρωσε αμέσως τη δραματική σειρά έπειτα από μόλις μία σεζόν, σύμφωνα με πηγή στο The Wrap.

H Kαναδή Σέρα Τζόνστον ισχυρίστηκε ότι συνάντησε τον Χάτον το 1983, όταν εκείνος βρισκόταν στο Βανκούβερ για τα γυρίσματα ταινίας και ότι η ίδια και δύο φίλες της δέχτηκαν πρόσκληση να πάνε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Denman Place Inn.

Όταν πήγε στο δωμάτιό του, εκείνη είπε ψέματα ότι ήταν 22 ετών, ενώ ήταν μόνο 14, και ο Χάτον και ένας φίλος του τη βίασαν και της επιτέθηκαν σεξουαλικά. Η Τζόνσον προχώρησε σε νομικά μέτρα το 2017.

Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν αποκάλυψε το συμβάν επειδή νόμιζε ότι κανένας δεν θα την πίστευε.

Προσέλαβε δικηγόρο για να διαχειριστεί τον διακανονισμό του 1,5 εκατ. δολαρίων, αλλά η Τζόνστον εγκατέλειψε επειδή δεν υπήρχε η παραδοχή ότι υπήρξε σεξουαλική επίθεση. Το 2018 κατέθεσε ποινική καταγγελία εναντίον του Χάτον στο Βανκούβερ και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο εκπρόσωπος του Χάτον απάντησε ότι ο ηθοποιός ποτέ δεν συνάντησε τη γυναίκα και πως διαψεύδει εντελώς και αδιαμφισβήτητα τις κατασκευασμένες κατηγορίες.

Όπως επισημαίνεται το περιστατικό συνέβη πριν από 36 χρόνια.

Ο Χάτον και οι φίλοι του προσέφερε ποτά στις κοπέλες και η Τζόνστον κάθισε δίπλα στην τηλεόραση με τον ηθοποιό να παίρνει θέση δίπλα της, Μετά την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρά του. Τη ρώτησε, όπως ισχυρίζεται, αν είχε κάνει ξανά σεξ και μετά ένας από τους φίλους του μπήκε στο δωμάτιο. Είπε ότι ζήτησε επανειλημμένα από τους άνδρες να φύγει αλλά εκείνοι αγνόησαν τις εκκλήσεις της λέγοντάς της “όλα θα πάνε καλά, δεν θα κρατήσει πολύ και θα είσαι μια χαρά”.

Την έγδυσαν σαν να ήταν κούκλα και περιέγραψαν τι θα της έκαναν σαν να ήταν τελετουργία. Ισχυρίστηκε ότι ο Χάτον της είπε ότι θα της αρέσει και πως ο φίλος του θα παρακολουθούσε. Ο Χάτον γδύθηκε, ανέβηκε πάνω της και τη βίασε ενώ εκείνη τον παρακαλούσε να μην το κάνει. “Πονούσε φοβερά. Ήταν πολύ οδυνηρό. Εξαιρετικά οδυνηρό. Απαίσιο, πραγματικά απαίσιο” επεσήμανε. Τη στιγμή της επίθεσης, ο φίλος του Χάτον έβαλε το πέος του στο στόμα της. Ο Χάτον είπε στον φίλο του να σταματήσει και εκείνος ολοκλήρωσε τον βιασμό του, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας.

Το έντυπο επικοινώνησε και με τους δικηγόρους του Χάτον που θέλησαν να εμποδίσουν την έκδοση. Παρέδωσαν 91σέλιδη επιστολή αναφέροντας σε βάθος για ποιον λόγο οι ισχυρισμοί της Τζόνσον δεν είναι αξιόπιστοι και την κατηγορούν για ψεύδη προκειμένου να βγάλει χρήματα από τον Χάτον.

Πηγή: enikos.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:20