26/05/2020 22:58:14

Ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη; Όλοι μπερδεύουν την όμορφη 40αρα μαμά με την 21 ετών κόρη της και νομίζουν ότι είναι αδερφές (Photos)

Ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη; Όλοι μπερδεύουν την όμορφη 40αρα μαμά με την 21 ετών κόρη της και νομίζουν ότι είναι αδερφές (Photos) - Media

 

Στις φωτογραφίες που βλέπετε δεν είναι δυο αδερφές που ποζάρουν. Όσο και εάν μοιάζουν συνομήλικες πρόκειται για την 40άρα μητέρα και την 21 ετών κόρη της.

Όσοι τις βλέπουν μαζί μπερδεύονται και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ποια είναι η μάνα και ποια η κόρη και συνήθως λένε ότι πρόκειται για αδερφές.

Η Sonia Magnier, είναι η ξανθιά και η κόρη της η Renee, είναι η μαυρομάλλα.

Πολλές φορές όταν βγαίνουν μαζί τις φλερτάρουν και τις δυο και όπως λέει η Sonia: «Αυτό με κολακεύει και χαμογελώ».

Μάνα και κόρη αρέσκονται όμως στο να σκαρώνουν και φάρσες και έτσι όταν κάποιος τις φλερτάρει σε κάποιο μπαρ, λένε και οι δυο ότι είναι αδέρφια. Ο άνδρας ανυποψίαστος το πιστεύει. «Λέμε ότι είμαστε αδερφές και παρατηρούμε τις αντιδράσεις τν ανδρών. Συνήθως δεν τα καταφέρνουμε για πολύ ώρα και ξεσπάμε σε γέλια» συνεχίζει η Sonia.

Η μητέρα είναι επιχειρηματίας και ασχολείται με την αγορά ακινήτων ενώ η κόρη φοιτάει σε πανεπιστήμιο.

Θύματα πέφτουν πολλοί και στο διαδίκτυο στις προσωπικές σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των δυο γυναικών.

Και εκεί τους γράφουν σχόλια για την ομορφιά τους και στις κοινές φωτογραφίες «θαυμάζουν τις δυο όμορφες αδερφές».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.