search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:05
MENU CLOSE

Πωλείται… πυρηνικό καταφύγιο

01.03.2010 16:19

Πυρηνικό καταφύγιο σε τιμή ευκαιρίας… Που; Μα φυσικά στο ebay! «Το δικό σας πυρηνικό καταφύγιο, μέσα σε δικό του οικόπεδο και με αυθεντικό εξοπλισμό» γράφει χαρακτηριστικά η καταχώριση για τη δημοπρασία ενός καταφυγίου που χτίστηκε το 1959 στο Ντέρμπισαϊρ της κεντρικής Βρετανίας. Ήδη 35 άτομα έχουν ενδιαφερθεί να προχωρήσουν στην ενδιαφέρουσα αγορά και από 551 ευρώ, πλέον η τιμή του πολυπόθητου καταφύγιου, διαστάσεων 15*15 – και με πανοραμική θέα- έχει εκτοξευθεί στα 21.061 ευρώ… Ο πλειστηριασμός πάντως αναμένεται να κλείσει στις 7 Μαρτίου οπότε όσοι πιστοί… προσέλθετε!

Πυρηνικό καταφύγιο σε τιμή ευκαιρίας… Που; Μα φυσικά στο ebay! «Το δικό σας πυρηνικό καταφύγιο, μέσα σε δικό του οικόπεδο και με αυθεντικό εξοπλισμό» γράφει χαρακτηριστικά η καταχώριση για τη δημοπρασία ενός καταφυγίου που χτίστηκε το 1959 στο Ντέρμπισαϊρ της κεντρικής Βρετανίας.

Ήδη 35 άτομα έχουν ενδιαφερθεί να προχωρήσουν στην ενδιαφέρουσα αγορά και από 551 ευρώ, πλέον η τιμή του πολυπόθητου καταφύγιου, διαστάσεων 15*15 – και με πανοραμική θέα- έχει εκτοξευθεί στα 21.061 ευρώ… Ο πλειστηριασμός πάντως αναμένεται να κλείσει στις 7 Μαρτίου οπότε όσοι πιστοί… προσέλθετε!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γαλλικού Πρακτορείου, το υπόγειο καταφύγιο κατασκευάστηκε το 1959 και χρησιμοποιήθηκε από το Βασιλικό Σώμα Παρατηρητών, αποτελούμενο κυρίως από εθελοντές που επαγρυπνούσαν για ενδείξεις πυρηνικής επίθεσης. Το κτίσμα πέρασε στην αχρηστία το 1991 μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, -οπότε σου λέει, γιατί να μην το χρησιμοποιήσει κάποιος;-…

Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης τα έπιπλα, μια σειρήνα, σχοινιά για το κατέβασμα φορτίων από τα φρεάτια, καθώς έναν εμαγιέ κουβά –κυρίως αυτόν-. Τι άλλο θα ακούσουμε;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:04