search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:17
MENU CLOSE

Έβρος: Νέος γύρος επεισοδίων με χημικά στις Καστανιές (Video)

04.03.2020 06:54
ΕΚΤΑΚΤΟ: Δύο Έλληνες δημοσιογράφους συνέλαβαν οι τουρκικές Αρχές - Media

Νέος γύρος επεισοδίων έλαβε χώρα στο φυλάκιο των Καστανέων, στον Έβρο, όταν ομάδα νεαρών εκτόξευσε χημικά και δακρυγόνα προς τις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας. 

Πριν από το επεισόδιο προηγήθηκαν δύο εκκωφαντικοί ήχοι και ακολούθησε ένα «μικρό χάος».

Οι ελληνικές δυνάμεις αμέσως εξαπλώθηκαν σε όλο το χώρο για να ελέγξουν κυρίως τα σημεία όπου υπάρχουν συρματοπλέγματα ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν απόπειρες παραβίασής τους.

Στο σημείο υπάρχουν και ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προς αντιμετώπιση του σκηνικού.

Τα τελευταία τρία 24ώρα η κατάσταση στο φυλάκιο των Καστανέων έχει, κατά κοινή ομολογία, ηρεμήσει με τους συγκεντρωμένους από την άλλη πλευρά να μετακινούνται νοτιότερα, με σκοπό να εισέλθουν σε ελληνικό έδαφος. 

Κάτι τέτοιο όμως, αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά, με χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, να κάνει λόγο για 26.000 αποτροπές. 

Σε κάθε περίπτωση, όποιος καταφέρνει να περάσει τα σύνορα, συλλαμβάνεται και οδηγείται σε κέντρο κράτησης, προς απέλαση. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:14