search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:56
MENU CLOSE

Μάρκος Λεζές: Πήγα να γίνω μοναχός στο Άγιο Όρος-Έκλαιγε η οικογένεια μου (video)

04.03.2020 12:18
Μάρκος Λεζές: Πήγα να γίνω μοναχός στο Άγιο Όρος-Έκλαιγε η οικογένεια μου (video) - Media

 

Οι βιντεοκασέτες που γυρίζονταν την δεκαετία του ’80 έδιναν αρκετά χρήματα στους ηθοποιούς, είπε ο Μάρκος Λεζές, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το ποσό.
«Έχω κάνει επιλεγμένες βιντεοκασέτες. Δεν πήρα πολλά λεφτά ακριβώς γι’ αυτό. Τότε οι κασέτες είχαν λεφτά, την πλήρωναν δύο εκατομμύρια δραχμές, αλλά εγώ δεν έκανα πολλές. Φυλαγόμουν» είπε στους στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε ο Μάρκος Λεζές, ο οποίος απέχει από τα τηλεοπτικά και θεατρικά δρώμενα.
«Δεν με αντιπροσωπεύει το να κάνω θέατρο, εγώ είμαι καθαρόαιμος της επιθεώρησης. Η επιθεώρηση έχει πεθάνει. Δεν είχα προτάσεις, όμως, στο θέατρο, δεν θέλουν να συνεργαστούν μαζί μου. Όπως και στην τηλεόραση. Είμαι εκτός τηλεόρασης. Κάνω καμιά φορά σε κάποιο σίριαλ 3-4 γυρίσματα και μετά είμαι μαγική εικόνα, περνάω και φεύγω», είπε χαρακτηριστικά.
Στο τέλος της συνέντευξης, ο αγαπημένος ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιθυμία του να γίνει μοναχός. «Πήγα να γίνω μοναχός στο Άγιο Όρος. Εκεί έκοψα και το τσιγάρο. Έκλαιγε όλη η οικογένειά μου», κατέληξε ο Μάρκος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:56