search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:38
MENU CLOSE

Γυναίκα που έπινε ποτό με κάποιον κατάλαβε πως κάτι της έριξε στο ποτήρι και τα άλλαξε – Ο δράστης ήπιε το ποτό και σωριάστηκε κάτω (Photos)

04.03.2020 15:29
Γυναίκα που έπινε ποτό με κάποιον κατάλαβε πως κάτι της έριξε στο ποτήρι και τα άλλαξε - Ο δράστης ήπιε το ποτό και σωριάστηκε κάτω (Photos)  - Media

 

Μια περιπέτεια που μπορεί να συμβεί στην κάθε κοπέλα που πίνει ποτό με κάποιον άγνωστο, πέρασε η Lily Powles από την Αγγλία. Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ και κάθισαν μαζί να πιούν το ποτό τους. Κάποια στιγμή η Lily βγήκε έξω να τηλεφωνήσει και με την άκρη του ματιού της «έπιασε» πίσω από το τζάμι τον άγνωστο να της ρίχνει κάτι στο ποτό.

Επέστρεψε στη θέση της και η κουβέντα συνεχίστηκε αλλά η κοπέλα δεν έπινε το ποτό της. Όταν ο άγνωστος πήγε στην τουαλέτα εκείνη άλλαξε τα ποτήρια. Η βραδιά κύλησε ήρεμα με τους δυο αγνώστους να μιλάνε και να πίνουν το ποτό τους.

Ο Άνδρας σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Lily έφυγε νωρίτερα και όταν εκείνη βγήκε για να πάει σπίτι της τον είδε αναίσθητο σε ένα σοκάκι.

Η ίδια έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περιπέτεια της ενώ έγραψε επίσης πως εάν δεν άλλαζε τα ποτήρια τώρα θα ήταν εκείνη αναίσθητη και ίσως βιασμένη. Πολλοί ήταν οι χρήστες που ανησύχησαν όπως οι Lily και της έγραψαν λόγια υποστήριξης, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και εκείνοι που έγραψαν πως όλα αυτά είναι αποκύημα της φαντασίας της και πως έγραψε την ιστορία αυτή μόνο και μόνο για μερικά «like».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:37