search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:46
MENU CLOSE

Ο Μπλούμπεργκ εγκατέλειψε την κούρσα για τον υποψήφιο των Δημοκρατικών – Στηρίζει Μπάιντεν

04.03.2020 15:37
Ο Μπλούμπεργκ εγκατέλειψε την κούρσα για τον υποψήφιο των Δημοκρατικών - Στηρίζει Μπάιντεν - Media

 

Την προεδρική κούρσα των υποψηφίων των Δημοκρατικών εγκατέλειψε ο Μάικ Μπλούμπεργκ, έπειτα από τα άσχημα αποτελέσματα στις προκριματικές εκλογές της Σούπερ Τρίτης.

«Τρεις μήνες πριν, εισήλθα στην κούρσα για την προεδρεία για να κερδίσω τον Ντόναλτ Τραμπ», ανέφερε ο Μπλούμπεργκ σε δήλωσή του.

«Σήμερα εγκαταλείπω τον αγώνα για τον ίδιο λόγο: για να νικήσω τον Ντόναλντ Τραμπ -καθώς είναι ξεκάθαρο σε μένα ότι εάν μείνω ο στόχος θα γινόταν δυσκολότερος».

Μετά την εγκατάλειψη της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Μπλούμπεργκ ανακοίνωσε τη στήριξή του στον πρώην αντιπρόεδρο Τζό Μπάιντεν.

«Πάντα πιστευα πως η νίκη επί του Τραμπ ξεκινά με την ένωση πίσω από τον υποψήφιο με τις καλύτερες πιθανότητες να το πετύχει. Μετά τη χθεσινή ψηφοφορία, είναι ξεκάθαρο ότι ο υποψήφιος είναι ο φίλος μου και ο σπουδαίος Αμερικανός, Τζο Μπάιντεν», ανέφερε ο Μπλούμπεργκ, στη δήλωσή του.

«Γνωρίζω τον Μπάιντεν για πολύ καιρό. Ξέρω την ευπρέπειά του, την ειλικρίνειά του και τη δέσμευσή του στα θέματα που είναι τόσο σημαντικά για την πατρίδα μας -συμπεριλαμβανομένων της ασφάλειας της οπλοκατοχής, του συστήματος υγείας, της κλιματικής αλλαγής και καλών δουλειών».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03