search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:02
MENU CLOSE

Το ομορφότερο κοριτσάκι του κόσμου έγινε γυναίκα και ποζάρει με ροζ μπικίνι – Ρίχνει το ίντερνετ (Photos)

04.03.2020 16:51
Εξάχρονο αγοράκι πέταξε ένα γεμάτο μπουκάλι σαμπάνιας από το διαμέρισμα του στον 23ο όροφο και πέτυχε ένα 4χρονο κορίτσι που περνούσε από κάτω (Video) - Media

 

Η Thylane Blondeau από τη Γαλλία έγινε γνωστή από τα 6 της χρόνια. Τότε όταν ήταν παιδάκι είχε ποζάρει για της ανάγκες μιας διαφημιστικής καμπάνιας και ο κόσμος είχε τρελαθεί.

Όλοι είπαν πως είναι το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου.

Στα 10 της είχε γίνει για πρώτη φορά το νεότερο μοντέλο της Vogue Paris. Η Thylane όσο μεγάλωνε τόσο πιο όμορφη γινόταν.

Σήμερα στα 18 της είναι ένα περιζήτητο μοντέλο. Η ίδια διατηρεί λογαριασμό στο instagram με τους ακολούθους της να ξεπερνούν τα 3,4 εκατομμύρια.

Πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία της με ένα ροζ μαγιό και το ίντερνετ παραμιλούσε. Στη φωτογραφία ξεχωρίζει εκτός από το υπέροχο πρόσωπο της και το τέλειο κορμί της και ένα τατουάζ που έχει κάνει κάτω από τον αγκώνα και που γράφει «Alive» δηλαδή ζωντανή.

Η Thylane είναι κόρη του ποδοσφαιριστή Patrick Blondeau και κάποια στιγμή έγινε η μούσα του Jean Paul Gaultier. Πρόσφατα περπάτησε στις πασαρέλες για τη D&G. To 2018 στην ετήσια έκθεση της TC Candler με τα 100 ομορφότερα πρόσωπα του κόσμου, η Thylane κατέκτησε την πρώτη θέση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:59