search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:23
MENU CLOSE

Στην Κίνα ισχύει ο κανόνας στα εστιατόρια: «Ένας ανά τραπέζι» – Βάζουν μονωτικές ταινίες για να μην κάθεται ο ένας δίπλα στον άλλο (Video)

04.03.2020 17:42
«Χορεύουν» οι μολύνσεις για άλλη μια μέρα: 671 τα νέα κρούσματα - 340 οι διασωληνωμένοι, 25 θάνατοι - Media

 

Στην Κίνα προσπαθούν όσο το δυνατόν να περιορίσουν τις επαφές των ανθρώπων λόγω κορωνοϊού. Για παράδειγμα στα εστιατόρια, όταν κάποιο είναι γεμάτο σου λένε «να περάσεις αργότερα» ή σου λένε «να το παραγγείλεις και να το πάρεις σπίτι».

Και τα εστιατόρια γεμίζουν πολύ πιο εύκολα πλέον αφού ισχύει ο κανόνας (πάλι για να αποφεύγονται οι επαφές) «ένας ανά τραπέζι»

 

Μάλιστα τώρα τελευταία έχουν αρχίσει και βάζουν χαρτοταινίες στις καρέκλες και να τις τοποθετούν σε απόσταση όχι μικρότερη των 4 μέτρων.

Οι ιδιοκτήτες λένε πως δεν είναι ότι πιο ωραίο αυτό που κάνουν αλλά είναι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν προκειμένου να καμφθούν οι ανησυχίες και οι φόβοι και να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια.

 

Και εάν νομίζετε ότι κάποιος μπορεί με δική του ευθύνη να καθίσει κοντά με κάποιον άλλον σας λέμε ότι αυτό δεν ισχύει. Μέσα στα εστιατόρια και τις καντίνες κυκλοφορούν ένστολοι αστυνομικοί που επιβλέπουν να τηρείται ο κανόνας για το κάθε άτομο ανά τραπέζι.

Από τον κορωνοϊό έχουν πεθάνει 3.205 άνθρωποι και έχουν νοσήσει 93.500

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:23