search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:35
MENU CLOSE

Απείλησε με αποχώρηση από τον ημιτελικό ο Άρης, 2-1 η ΑΕΚ

04.03.2020 18:43
Τριπλή μάχη για τις ελληνικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης - Media

 

Μετά την 25λεπτη καθυστέρηση της έναρξης του δευτέρου ημιχρόνου εξαιτίας της έντασης στα αποδυτήρια ανάμεσα σε ανθρώπους της ΑΕΚ και του Άρη, καταγράφηκε ακόμα ένα σκηνικό στο ΟΑΚΑ.

Ένα λεπτό μετά το 2-1 (τελικό σκορ) της «Ένωσης» στο 57’, ο γυμναστής του Άρη, Λάζαρος Βαρδάκης βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος, πιάνοντας το κεφάλι του, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται στο διαιτητή για χτύπημα από αγνώστους που μπήκαν στο γήπεδο.

Ο Άγγελος Χαριστέας κάλεσε τους παίκτες της ομάδας του να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο, όπως και έγινε για λίγα λεπτά, αλλά ο Πορτογάλος διαιτητής, μιλώντας με τους συνεργάτες του στο VAR δεν διαπίστωσε κάτι μεμπτό και κάλεσε εκ νέου τους παίκτες εντός των γραμμών για να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι, όπως και έγινε.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:34