search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:48
MENU CLOSE

Kορωνοϊός: Ανήσυχος για το «μοιραίο» ο Κικίλιας – Στηλίτευσε «ατομικές συμπεριφορές που δεν συνάδουν με τις υποδείξεις ειδικών» (Video)

05.03.2020 09:50

 

Στο ΓΝΑ «Γεννηματάς» βρέθηκε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, εκεί όπου θα λειτουργήσουν τα isolation boxes, τα σημεία διαλογής υπόπτων κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Ο υπουργός κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο ενημερώθηκε από τους αρμόδιους, ενώ σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους τόνισε για μια ακόμη φορά ότι είναι απαραίτητη η τήρηση των κανόνων υγιεινής από όλους.

Μάλιστα ο Βασίλης Κικίλιας αναφέρθηκε εμμέσως και στους καρναβαλιστές, οι οποίοι αψήφησαν τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων. «Ατομικές συμπεριφορές που δεν συνάδουν με τις υποδείξεις των ειδικών μπορεί να αποβούν μοιραίες για ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Ας του σεβαστούμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο υπουργός Υγείας επανέλαβε για μια ακόμη φορά πως δεν υπάρχει λόγος πανικού, αλλά ούτε και εφησυχασμού. «Οποιος νομίζει ότι έχει προσβληθεί από τον ιό της γρίπης ή τον κορωνοϊό να μείνει σπίτι του και να ενημερωθεί για το τι πρέπει να κάνει από τους ειδικούς και να μην τρέχει ο κόσμος στα νοσοκομεία», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας στο κλείσιμο των δηλώσεών του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:47