search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:40
MENU CLOSE

Χαρμόσυνα… μαντάτα για Κέιτι Πέρι & Ορλάντο Μπλουμ – Περιμένουν το πρώτο τους παιδί! (Video)

05.03.2020 09:53
Χαρμόσυνα… μαντάτα για Κέιτι Πέρι & Ορλάντο Μπλουμ -  Περιμένουν το πρώτο τους παιδί! (Video) - Media

 

Χαρμόσυνα είναι τα… μαντάτα για την Κέιτι Πέρι και τον Ορλάντο Μπλουμ, καθώς η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η 35χρονη αποκάλυψε τα νέα όσο πιο μελωδικά μπορούσε μέσω του επίσημου βίντεο κλιπ του «Never Worn White», το οποίο κυκλοφόρησε την Πέμπτη και στο οποίο η Κέιτι Πέρι εμφανίζεται να χαϊδεύει τη φουσκωμένη της κοιλιά

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν πριν από έναν χρόνο, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μετά από τρία χρόνια σχέσης αλλά και πολλές διακυμάνσεις…

Για τον Ορλάντο Μπλουμ θα είναι το δεύτερο παιδί, αφού ήδη έχει έναν 9χρονο γιο, με την πρώην σχέση του, το μοντέλο Μιράντα Κερ.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Κέιτ Πέρι ήρθε λίγες μόλις μέρες μετά το περιστατικό κατά το οποίο η τραγουδίστρια κατέρρευσε σε ακρόαση του American Idol από διαρροή αερίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:36