search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:22
MENU CLOSE

O κορωνοϊός «αποτελείωσε» την μεγαλύτερη ανεξάρτητη αεροπορική της Ευρώπης

05.03.2020 10:37
O κορωνοϊός «αποτελείωσε» την μεγαλύτερη ανεξάρτητη αεροπορική της Ευρώπης - Media

 

Κατέρρευσε η βρετανική αεροπορική εταιρεία Flybe δύο μήνες μετά το κυβερνητικό σχέδιο διάσωσής της και πλέον βρίσκονται σε κίνδυνο 2.000 θέσεις εργασίας.

Οπως μεταδίδει το BBC, η μεγαλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη δήλωσε ότι η έξαρση του κορωνοϊού και η επίπτωσή του στη ζήτηση ήταν η βασική αιτία της κατάρρευσης.

Η βρετανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας σε ανακοίνωση της ανέφερε ότι η εταιρεία μπαίνει σε καθεστώς πτώχευσης.

Στην ιστοσελίδα της η εταιρεία συμβουλεύει τους πελάτες της «να μην πάνε στο αεροδρόμιο», εκτός και αν έχουν κανονίσει εναλλακτική πτήση.

«Παρά τις προσπάθειες μας, δεν έχουμε άλλη εναλλακτική, αφού δεν καταφέραμε να βρούμε μια εφικτή λύση… Λυπάμαι πολύ που δεν είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση που απαιτείται για να συνεχίσουμε», δηλώνει σε επιστολή του προς το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Mark Anderson.

Image result for flybe

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:18