search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:34
MENU CLOSE

«Καθημερινή» για Άδωνι: Σε λάθος timing οι δηλώσεις ότι δεν θέλει τα λεφτά της Ευρώπης

05.03.2020 11:12
5032683.jpg

 

Γλυκό …άδειασμα επεφύλασσε η συντηρητική «Καθημερινή» στον μονίμως λαλίστατο και υπερπατριώτη Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή το προ ημερών μίνι παραλήρημα κατά μεταναστών και Ευρωπαίων.

Για τους τελευταίους δε είχε αναφέρει ότι «Ας μην πάρουμε φράγκο από την ΕΕ, αρκεί να είναι κλειστά (σ.σ. τα κέντρα κράτησης). Κανένα πρόβλημα. Ούτε ένα ευρώ. Αν είναι να καταστραφεί η Ελλάδα δεν θέλω ούτε ένα ευρώ από τους Ευρωπαίους»

Δεν πάνε πολλές μέρες που ο Αδ. Γεωργιάδης, μιλώντας σε κάποιο κανάλι, ανέφερε πως δεν θέλει ούτε ένα ευρώ από την Ευρώπη «άμα είναι να καταστραφεί η Ελλάδα».

Το timing, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν το ιδανικό, καθώς τα λεφτά… ήρθαν, με την Ούρσουλα φον ντε Λάιεν να εξαγγέλλει ενίσχυση ύψους 700 εκατ. ευρώ.

Η φράση του υπουργού Ανάπτυξης έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τον ΣΥΡΙΖΑ, που ουσιαστικά έθετε το ερώτημα «τα θέλει ή δεν τα θέλει τώρα τα λεφτά ο κύριος υπουργός;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31