search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:11
MENU CLOSE

Τουρκία: Επίθεση Σοϊλού σε δημοσιογράφο – «Μήπως εργάζεσαι για την Ελλάδα;» (Video)

05.03.2020 11:37
Τουρκία: Επίθεση Σοϊλού σε δημοσιογράφο - «Μήπως εργάζεσαι για την Ελλάδα;» (Video) - Media

 

Ευθεία επίθεση σε Τούρκο δημοσιογράφο, κατηγορόντας τον εμμέσεως ότι δεν είναι αρκετά πατριώτης, εξαπέλυσε σε απευθείας μετάδοση ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Συγκεκριμένα, όταν ο Σοϊλού υποστήριζε πως «140.000 μετανάστες πέρασαν από την Ανδριανούπολη στην Ευρώπη», ο Τούρκος δημοσιογράφας αμφιβήτησε  τα λεγόμενα του υπουργού, προκαλώντας την έντονη αντίδασή του.

«Ποιός είσαι εσύ, πόσους ανταποκριτές έχετε ως κανάλι;», ρώτησε τον δημοσιογράφο ενώ ούτε λίγο ούτε πολύ τον κατηγόρησε πως «παρέχει κάπου αλλού τις υπηρεσίες του», ενώ κατά μιά άλλη εκδοχή τουρκικού καναλιού ανέφερε: «Μήπως εργάζεσαι για την Ελλάδα;»!!!

Νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας είχε ανακοινώσει την αποστολή 1.000 ανδρών των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στα σύνορα με την Ελλάδα «για να σταματήσουμε τις απωθήσεις μεταναστών προς το έδαφός μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:09