search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:31
MENU CLOSE

«Νικολάκη, δεν περνάνε αυτά σε μένα»: Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Παππά στην Βουλή

05.03.2020 13:02
«Νικολάκη, δεν περνάνε αυτά σε μένα»: Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Παππά στην Βουλή - Media

 

Ξέφυγαν τα πράγματα στην Βουλή, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά σε υψηλούς τόνους στον Νίκο Παππά, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον διέκοψε από τα έδρανα λέγοντας «άστα αυτά»…

Κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων για την πορεία επενδύσεων ο Άδωνις Γεωργιάδης διέκοψε ομιλία του όταν από τα εδρανα ακούστηκε ο Νίκος Παππάς να λέει «άστα αυτά».

Αμέσως ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε, σύμφωνα με το mononews.gr: «Το ‘άστα αυτά’ να το πείτε στους φίλους σας. Θα μας πει ο Νικολάκης ‘άστα αυτά’; Σε εμένα δεν περνάνε αυτά» είπε ο κ. Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας «μνημείο διαφθοράς με το έργο Καλογρίτσα» την αναπτυξιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος με αφορμή επενδυτικά σχέδια στο ναυάγιο Ζακύνθου χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη ως «ντίλερ» και «νεροκουβαλητή» συμφερόντων.

«Αιδώς Αργείοι» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης για να υπενθυμίσει τις αποκαλύψεις των εργασιών της προανακριτικής για τις παραθεσμικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:31