search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:11
MENU CLOSE

Έφτασε στην Κέρκυρα το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera που είναι σε καραντίνα – Αποβιβάστηκαν οι επιβάτες

05.03.2020 13:39
Έφτασε στην Κέρκυρα το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera που είναι σε καραντίνα - Αποβιβάστηκαν οι επιβάτες - Media

 

Στην πόλη της Κέρκυρας βρίσκονται επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου MSC Opera, το οποίο νωρίς το μεσημέρι έδεσε στο λιμάνι του νησιού και μετά το συναγερμό για κορωνοϊό που σήμανε την Τετάρτη.

Αξίζει να τονιστεί ότι την Τετάρτη το κρουαζιερόπλοιο τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού και ενώ οι επιβάτες ήταν σε εκδρομή στην Αθήνα, αφότου διαπιστώθηκε πως Αυστριακός επιβάτης που έκανε το ίδιο ταξίδι με το MSC OPERA μεταξύ 17 και 28 Φεβρουαρίου, διαπιστώθηκε στις 3 Μαρτίου, θετικός στον ιό στην Ιταλία.

Την Πέμπτη, το κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο λιμάνι της Κέρκυρας και μετά την προβλεπόμενη άδεια που πήραν από τον ΕΟΔΥ οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το κρουαζιερόπλοιο ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες του kerkyrasimera.gr, ο καπετάνιος διαβεβαίωσε ότι δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος. Τουριστικά λεωφορεία και ταξί βρίσκονται στον χώρο του λιμανιού για να παραλάβουν τους επιβάτες και να τους ξεναγήσουν στο νησί. Σύμφωνα πάντως με τον επόπτη Δημόσιας Υγείας, Γιάννη Λίγκα ελέγχθηκαν τα πιστοποιητικά υγείας των επιβατών και δόθηκε το πράσινο φως για την αποβίβασή τους.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΚΕ, Σπύρος Ζερβόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και έτσι ανοίγει αυλαία η νέα τουριστική σεζόν για την Κέρκυρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:08