search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:49
MENU CLOSE

Μητέρα δολοφόνησε τη 2χρονη κόρη της – Της μπούκωσε το στόμα με ψωμί επειδή προηγουμένως είχε φτύσει τη μπουκιά της

05.03.2020 16:12
Μητέρα δολοφόνησε τη 2χρονη κόρη της - Της μπούκωσε το στόμα με ψωμί επειδή προηγουμένως είχε φτύσει τη μπουκιά της  - Media

 

Η Σβετλάνα Μιρσόεβα 28 ετών μητέρα της δίχρονης Βικτόρια, ξέσπασε σε λυγμούς μέσα στο δικαστήριο του Ομσκ της Ρωσίας για το φονικό που έκανε με θύμα την «μικρή πριγκίπισσα» της. Το δίχρονο κοριτσάκι την ώρα που το τάιζε η μητέρα του σαν παιδί, έφτυσε την μπουκιά του. Τότε η Σβετλάνα με εκδικητική μανία, μπούκωσε στο στόμα της ψωμί το οποίο πίεζε συνεχώς μέχρι που της έφραξε τους αεραγωγούς και το παιδάκι πέθανε.

Στην αναπαράσταση που έγινε με μια κούκλα, η μητέρα δεν άντεξε και λιποθύμησε αρκετές φορές. Μόλις τελειώσε την αναπαράσταση η ίδια είπε πως αμέσως το μετάνιωσε και προσπάθησε να σώσει το παιδί της. Του άνοιξε το στόμα και του έριχνε νερό μέσα για να μαλακώσει το ψωμί και να μπορέσει να το τραβήξει. Κάτι που δεν κατάφερε να κάνει.

Συνεργός της σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα ήταν και ο 30χρονος σύντροφος της Σβετλάνα, ο Αλεξέι Τρετιάκοφ, ο οποίος πήρε το πτώμα του μωρού, το τύλιξε με μια πετσέτα το έβαλε σε μια μπλε τσάντα και το πέταξε σε άγνωστη τοποθεσία. Άγνωστη γιατί ο Τρετιάκοφ, με το που επέστρεψε σπίτι άρχισε να πίνει. Έπινε επί 10 μερόνυχτα συνεχώς μέχρι που πέθανε από το αλκοόλ και δεν αποκάλυψε την τοποθεσία που είχε πετάξει το πτώμα της Βικτόρια.

Η Σβετλάνα καταδικάστηκε από το δικαστήριο σε ποινή φυλάκισης 11 χρόνων. Ο μεγάλος της γιος ο Αλί ζει πλέον σε ορφανοτροφείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:49