search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34
MENU CLOSE

Λαμία: Η τσάπα «έφυγε» στην κατηφόρα σκορπώντας πανικό (Video/Photos)

06.03.2020 08:48
Λαμία: Εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του πρώην αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού (Photos/Video) - Media

 

Ένα μηχάνημα έργου που επενέβη για λογαριασμό του ΔΕΔΔΗΕ για βλάβη στην πόλη της Λαμίας, όπου γίνονται εργασίες για τις οπτικές ίνες, σκόρπισε τον πανικό γύρω στις 9 το πρωί της Παρασκευής (6/3) στην οδό Χατζοπούλου στο κέντρο της Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το βαρύ μηχάνημα, άγνωστο πως, έφυγε στην κατηφόρα παρασύροντας στο διάβα του έξι τουλάχιστον αυτοκίνητα!

Το θαύμα είναι ότι δεν είχαμε κανένα τραυματισμό, καθώς επρόκειτο για παρκαρισμένα, ωστόσο το σημείο είναι πολυσύχναστο και θα μπορούσε εύκολα κάποιος να βρεθεί στην ανεξέλεγκτη πορεία της τσάπας.

Μάλιστα ο οδηγός του πρώτου οχήματος, που ήταν παρκαρισμένο στο μέσον της οδού Βασακάρη και βρέθηκε στην τρελή πορεία του JCB, πρέπει να αισθάνεται τελικά τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς εκείνη την ώρα πήγαινε για να το πάρει! «Έφτανα στο αμάξι μου, όταν είδα το μηχάνημα να κυλάει με ολοένα αυξανόμενη ταχύτητα και έκανα στην άκρη…», έλεγε σοκαρισμένος στους αστυνομικούς, ενώ το αμάξι του βρέθηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο, καθώς η τσάπα πέρασε και τη διασταύρωση με την οδό Διάκου.

Δεν υπήρξε καμία αμφιβολία για το πώς έγινε το ατύχημα και η Τροχαία Λαμίας ανέλαβε την καταγραφή τους συμβάντος προκειμένου οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων  να αποζημιωθούν για τις ζημιές που υπέστησαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:32