search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:31
MENU CLOSE

Η Αίγλη Ζαππείου άλλαξε χέρια – Από τον Κοντομηνά σε δύο επιχειρηματίες το ιστορικό στέκι (Photos)

06.03.2020 12:22
Η Αίγλη Ζαππείου άλλαξε χέρια - Από τον Κοντομηνά σε δύο επιχειρηματίες το ιστορικό στέκι (Photos) - Media

 

Άλλαξε σελίδα και ιδιοκτήτες η ιστορική Αίγλη Ζαππείου, η οποία πέρασε από την οικογένεια Κοντομηνά στα χέρια δύο γνωστών επιχειρηματιών. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Σάμι Φάις και τον Αχιλλέα Κυριακόπουλο, ιδιοκτήτη της «Παλιάς Αγοράς» στη Φιλοθέη.

Για τον πολυχώρο της Αίγλης υπήρξαν πληροφορίες για ενδιαφέρον και από τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας καφέ «Γρηγόρης» Βλάση Γεωργάτο, ωστόσο οι συζητήσεις δεν προχώρησαν. 

Σημειώνεται ότι ο πολυχώρος περιλαμβάνει το Aegli Café, εστιατόριο ελληνικής κουζίνας, θερινό κινηματογράφο και αίθουσες κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων.

Το ιστορικό στέκι πλέον ετοιμάζεται για τη μετάβαση σε μια νέα εποχή, και το management του νέου εγχειρήματος ανέλαβαν ο Σάμι Φάις και ο Αχιλλέας Κυριακόπουλος, που έστησε το «Deals» στο Ψυχικό και την «Παλιά Αγορά» στη Φιλοθέη. 

Ο κ. Σάμι Φάις

Ο κ. Αχιλλέας Κυριακόπουλος 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33