search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:50
MENU CLOSE

Οδηγός ταξί της Uber, μόλις αντιλαμβάνεται ότι οι πελάτες του, είναι Ιταλοί τους πετάει έξω για να μην κολλήσει κορωνοϊό (Video)

06.03.2020 14:06
Κορωνοϊός: Περισσότεροι από 50.000 έλεγχοι χθες Σάββατο - Συλλήψεις και πρόστιμα - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην Αγγλία και θύματα του είναι δυο Ιταλοί που βρέθηκαν για δουλειές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κάποια στιγμή οι δυο άνδρες χρειάστηκε να μετακινηθούν και αποφάσισαν να καλέσουν ένα uber ταξί. Το ταξί ήρθε στην ώρα του, οι δυο άνδρες μπήκαν μέσα και είπαν τη διεύθυνση που ήθελαν να πάνε, στον οδηγό.

Όταν άρχισαν να μιλάνε μεταξύ τους στη μητρική τους γλώσσα, ο οδηγός κατάλαβε ότι πρόκειται για Ιταλούς. Πάτησε φρένο και αγενώς τους είπε να κατέβουν κάτω από το αυτοκίνητο του γιατί… έχουν κορωνοϊό.

Οι δυο άνδρες διαμαρτυρηθήκαν έντονα αλλά ο οδηγός του ταξί ήταν ανένδοτος. «Θα κάνουμε καταγγελία στην εταιρία» του είπαν. «Δεν με ενδιαφέρει κάντε ότι θέλετε» τους απάντησε.

Και η κουβέντα συνεχίστηκε: «Είσαι ρατσιστής» είπαν οι δυο Ιταλοί με τον άνδρα να απαντάει «Ναι είμαι. Κατεβείτε κάτω».

«Μα δεν έχουμε κορωνοϊό. Το ότι είμαστε Ιταλοί δε σημαίνει ότι νοσούμε. Είσαι εντελώς ανενημέρωτος άνθρωπε μου» του απάντησαν πριν κλείσουν την πόρτα και μείνουν να περιμένουν άλλο ταξί στο πεζοδρόμιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:49