search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:50
MENU CLOSE

Λαμία: «Έφυγε» η τσάπα στην κατηφόρα και σκόρπισε τον πανικό (Video – Photos)

07.03.2020 06:45
Λαμία: Ανήλικοι μέθυσαν, έκλεψαν αυτοκίνητο και τράκαραν σε κολόνα – Χαροπαλεύει ο 15χρονος οδηγός (photos/video) - Media

 

Μηχάνημα έργου, που επενέβη για λογαραιασμό του ΔΕΔΔΗΕ για βλάβη στην οδο Βασακάρη, όπου γίνονται εργασίες για τις οπτικές ίνες, σκόρπισε τον πανικό στο κέντρο της Λαμίας όταν γλίστρησε στην κατηφόρα και χτύπησε επτά παρκαρισμένα αυτοκίνητα. 

Το βαρύ μηχάνημα, άγνωστο πως, έφυγε στην κατηφόρα παρασύροντας στο διάβα του ένα αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια προκάλεσε ζημιές σε ακόμη έξι αυτοκίνητα!

 

Το θαύμα είναι ότι δεν είχαμε κανένα τραυματισμό, καθώς επρόκειτο για παρκαρισμένα, ωστόσο το σημείο είναι πολυσύχναστο και θα μπορούσε εύκολα κάποιος να βρεθεί στην ανεξέλεγκτη πορεία της τσάπας.

Φανταστείτε το βαρύ και τεράστιο όχημα να περνάει ανεξέλεγκτο τη διασταύρωση της οδού Διάκου με την Χατζοπούλου σε ώρα αιχμής.

Μάλιστα ο οδηγός του πρώτου οχήματος, που ήταν παρκαρισμένο στο μέσον της οδού Βασακάρη και βρέθηκε στην τρελή πορεία του JCB, πρέπει να αισθάνεται τελικά τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς εκείνη την ώρα πήγαινε για να το πάρει! «Έφτανα στο αμάξι μου, όταν είδα το μηχάνημα να κυλάει με ολοένα αυξανόμενη ταχύτητα και έκανα στην άκρη…», έλεγε σοκαρισμένος στους αστυνομικούς, ενώ το αμάξι του βρέθηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο, καθώς η τσάπα πέρασε και τη διασταύρωση με την οδό Διάκου.

Το μηχάνημα σταμάτησε εντέλει πάνω στο μπλε Renault είχε όμως δρομολογήσει μια σειρά ακόμη συγκρούσεων, καθώς αυτό έπεσε πάνω στο πίσω παρκαρισμένο, φθάνοντας τουλάχιστον μέχρι το 6ο στη σειρά (8 αναφέρει η επίσημη καταγραφή)!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως περιγράφει το απίστευτο ατύχημα ο γιατρός Δημήτρης Δημητρόπουλος, ο οποίος εκείνη τη στιγμή πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του.

Ευτυχώς ο γιατρός πρόλαβε και κρύφτηκε στη γωνία, βλέποντας την τσάπα να κατεβαίνει ανεξέλεγκτη έχοντας παρασύρει το δικό του αυτοκίνητο από την οδό Βασακάρη, το οποίο έριξε πάνω στα άλλα παρκαρισμένα της οδού Χατζοπούλου.

 

Πηγή: lamiareport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:50