search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:22
MENU CLOSE

«Εσύ θέλεις να πας στον Έβρο;» – Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού από ομάδα 15 ατόμων

07.03.2020 07:35
«Εσύ θέλεις να πας στον Έβρο;» - Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού από ομάδα 15 ατόμων  - Media

 

Στον άγριο ξυλοδαρμό ενός νεαρού προχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής άτομα που φορούσαν κουκούλες, τα οποία νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, με αφορμή το ραντεβού που είχαν δώσει όσοι είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για να μεταβούν στον Έβρο, στο πλαίσιο της «περιβόητης» εθελοντικής αποστολή που οργανώνουν ιδιώτες. 

Σύμφωνα με το ekriti.gr, στο ύψος του πάρκινγκ του Πανεπιστημίου προς το γυμναστήριο, 15 άτομα φέρονται να σταμάτησαν νεαρό και αφού τον ρώτησαν αν «θέλει να πάει στον ‘Εβρο;», του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με μανία αφήνοντάς τον αιμόρφυρτο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ ένταση υπήρξε και σε άλλο σημείο πέριξ του πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και πραγματοποίησαν έρευνες -χωρίς αποτέλεσμα- για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το ότι είχε ανακοινωθεί από τους διοργανωτές ως τόπος της συνάντησης αίθουσα του ιδρύματος, το ΕΛΜΕΠΑ δεν είχε προχωρήσει σε καμία διάθεση χώρου εντός των εγκαταστάσεών του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:20