search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:57
MENU CLOSE

Πέτσας: Απόλυτα πιθανό να προχωρήσουμε και σε ευρύτερο κλείσιμο σχολείων

07.03.2020 10:24
Πέτσας: Πριν τις 27 Απριλίου η ανακοίνωση για άρση των περιοριστικών μέτρων - Media

 

Στο ενδεχόμενο να κλείσουν προληπτικά τα σχολεία λόγω του κορονοϊού αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. 

Ειδικότερα, μιλώντας στην τηλεόραση του Open, ο κ. Πέτσας τόνισε πως “είναι απόλυτα πιθανό να προχωρήσουμε και σε ευρύτερο κλείσιμο σχολείων. Από εκεί και πέρα το ζήτημα είναι πώς στηρίζεται ο εργαζόμενος γονιός που θα αναγκαστεί να μείνει σπίτι για να έχει τη φροντίδα των παιδιών, αλλά και με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει μια οικογένεια που ζει μαζί με τον παππού ή τη γιαγιά, δηλαδή πώς θα προφυλαχθεί και αυτός που ανήκει στην ευάλωτη κατηγορία.  Όλα αυτά θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν σήμερα”.

Σε ερώτηση αν θα ακυρωθούν φοροελαφρύνσεις λόγω κρίσεως και κοροναϊού (δηλαδή μειώσεις ΕΝΦΙΑ και εισφοράς αλληλεγγύης το 2020), ο κύριος Πέτσας ήταν κατηγορηματικός ότι “καμία περίπτωση δεν υπάρχει να συμβεί αυτό. Σκοπός είναι να αντιμετωπισθεί ο βασικός λόγος της πτώσεως της ζήτησης. Εμείς θα τονώσουμε τη ζήτηση με οριζόντια μέτρα και θα στοχεύσουμε κάποιους συγκεκριμένους κλάδους” με άμεσο πρόβλημα που χρειάζεται στήριξης”. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24