search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:00
MENU CLOSE

Στην παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» ο Αλέξης Τσίπρας (Photo)

07.03.2020 11:01
Στην παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» ο Αλέξης Τσίπρας (Photo) - Media

 

Μια φωτογραφία του «με τους συντελεστές μιας εκπληκτικής παράστασης που σκηνοθέτησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, μεταφέροντας το “’Ανθρωποι και Ποντίκια” του Τζον Στάινμπεκ, στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα», ανέβασε στο Instagram ο Αλέξης Τσιπρας.

Στο συνοδευτικό κείμενο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Στον Τεχνοχώρο Cartel, στο Βοτανικό, η θεατρική πλοκή εκτυλίσσεται στον φυσικό χώρο, όπου πιθανότατα δεκάδες άλλες παρόμοιες ιστορίες συμβαίνουν στο πραγματικό χρόνο, δίπλα μας, λίγα μέτρα μακριά από το κέντρο και τα φώτα της πόλης. Μια παράσταση τόσο σκληρή όσο και ο κόσμος γύρω μας».

View this post on Instagram

Mε τους συντελεστές μιας εκπληκτικής παράστασης που σκηνοθέτησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, μεταφέροντας το «Άνθρωποι και Ποντίκια» του Τζον Στάινμπεκ, στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Στον Τεχνοχώρο Cartel, στο Βοτανικό, η θεατρική πλοκή εκτυλίσσεται στον φυσικό χώρο, όπου πιθανότατα δεκάδες άλλες παρόμοιες ιστορίες συμβαίνουν στο πραγματικό χρόνο, δίπλα μας, λίγα μέτρα μακριά από το κέντρο και τα φώτα της πόλης. Μια παράσταση τόσο σκληρή όσο και ο κόσμος γύρω μας.

A post shared by Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:00