search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:04
MENU CLOSE

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: «Ψηφίζω… Σπυριδούλο»

07.03.2020 11:40
Τραγωδία για τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη του MasterChef: Βρέθηκε νεκρός ο πατέρας της - Media

 

Κριτική στο φετινό «MasterChef» ασκεί μέσω του «TV Εθνος» η φιναλίστ του περσινού κύκλου, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, αναφερόμενη στον φετινό… Σπυριδούλο, στα μαχαίρια που έχουν βγει και στο αν τελικά είναι ένα μαγειρικό ριάλιτι. 

Η Βολιώτισσα σεφ εξηγεί ακόμα γιατί καθυστερεί τον γάμο της και αποκαλύπτει πώς θα ήθελε να λέγεται το εστιατόριο που κάποια στιγμή ονειρεύεται να ανοίξει.

Πώς αντιδράσατε όταν διαβάσατε στα social media ότι φέτος στο «MasterChef» υπάρχει ο… «Σπυριδούλος»;

Αρχικά γέλασα πολύ, ειδικά όταν έβαλαν τα δικά μου μαλλιά στις δικές του φωτογραφίες. Ο Σταύρος Γεωργίου έχει το στυλ ότι θέλει να κερδίσει, άσχετα αν δεν το λένε όλοι ότι θέλουν να κερδίσουν – εκείνος το είπε όπως και εγώ. Οι δηλώσεις του είναι σκληρές, όπως και οι δικές μου, και γι’ αυτό το συνδύασαν.

Υπάρχει παίκτης ή παίκτρια σαν εσάς φέτος;

Οι δικές μου αντιδράσεις δεν ήταν τίποτε μπροστά σε αυτά που βλέπουμε, έχουν βγάλει μαχαίρια. Ο καθένας αντιδρά όπως θέλει. Είναι σαν να έχουν αφήσει τον στόχο τους παραπέρα.

Αφορμή ήταν η «χρυσή κάρτα» της Κατερίνας, την οποία οι περισσότεροι αποκαλούν «κομμώτρια» και όχι με το όνομά της;

Κακό σχόλιο. Το επάγγελμα δεν έχει να κρίνει κάτι, ήταν πολύ κακό. Είτε κομμώτρια, είτε σκουπιδιάρης, είτε οικοδόμος, δεν υπάρχει επάγγελμα που να είναι ντροπή. Η Κατερίνα είναι καυστική και γι’ αυτό έγινε ό,τι έγινε.

Είναι νωρίς για να… βγουν τα μαχαίρια;

Δεν θα έπρεπε να χωράνε τέτοιες δηλώσεις σε έναν μαγειρικό διαγωνισμό. Ωστόσο, λόγω εγκλεισμού δεν μπορώ να ξέρω τι έχει προηγηθεί μέσα στο σπίτι.

Είναι πιο διαβασμένοι φέτος οι παίκτες; Είναι καλύτεροι από εσάς;

Είναι πολύ ετοιμόλογοι. Εμείς όμως ήμασταν καλύτεροι και από τους περσινούς και από τους προπέρσινους και από τους φετινούς.

Ποιοι πιστεύετε ότι θα αντέξουν την πίεση;

Πιστεύω πάρα πολύ στον… Σπυριδούλο -στον Σταύρο Γεωργίου- και στην Ντέμη.

Μπορεί να προκύψει Ελληνίδα MasterChef;

Φυσικά και μπορεί και θα προκύψει. Είτε φέτος είτε του χρόνου, θα προκύψει. Και γιατί όχι μια Ελληνίδα και vegan.

Θεωρείτε ότι φέτος βλέπουμε πιο πολύ ριάλιτι παρά μαγειρική, δεδομένου ότι μεταδίδονται όλα τα σχόλια των παικτών ακόμα και όταν δεν διαγωνίζονται;

Ο περισσότερος κόσμος το λέει αυτό και αντιδρά. Ο λόγος που το κάνουν είναι για να μας γνωρίσουν λίγο πιο νωρίς φέτος τους χαρακτήρες. Δεν ξέρω αν έχουν σκοπό το ριάλιτι. Θα δείξει στην πορεία αν δεν υπάρχει μαγειρική και υπάρχει μόνο το ριάλιτι. Είναι ένα μαγειρικό ριάλιτι, θα δούμε και τους χαρακτήρες και τη μαγειρική και όλα.

Πώς σας φαίνονται τα σχόλια στα social media;

Είναι απαράδεκτη η κριτική. Σχόλια του τύπου «αυτοκτόνα», «κοίτα να πεθάνεις», «άχρηστη», «δεν αξίζεις τίποτα» είναι πολύ σκληρά και δεν έχει δικαίωμα κανένας να τα κάνει.

Μετανιώσατε για κάτι που είπατε ή κάνατε;

Σίγουρα. Μετάνιωσα που είπα πως θέλω να κερδίσω, γιατί έπρεπε να κερδίσω και να μην το είχα δηλώσει. Αστειεύομαι… Μερικές φορές δεν σκεφτόμουν πολύ καλά πριν μιλήσω και έλεγα κάτι που μπορεί να πρόσβαλα κάποιον χωρίς να το καταλάβω εκείνη την ώρα. Οπως έγινε και με την Ασημίνα, από την οποία έχω ζητήσει και συγνώμη και είμαστε μια χαρά τώρα. Απλά ο εγκλεισμός είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Αν δεν το ζήσεις, είναι εύκολο να το κρίνεις απ’ έξω. Οπως κάνουν όλοι οι τηλεθεατές.

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι, πληρωνόσασταν ανά εβδομάδα και τι ποσό λαμβάνατε;

Το ποσό μηνιαίως ήταν όσο ένας βασικός μισθός.

Κάποιοι άφησαν να εννοηθεί ότι ήταν ρόλος όλο αυτό που βλέπαμε από εσάς. Τι τους απαντάτε;

Αυτή είμαι, αυτή ήμουν, έκανα κάποια λάθη, αλλά δεν υπήρχε κανένας ρόλος που να πρέπει να παίξω εγώ.

Αν γυρνούσαμε τον χρόνο πίσω, θα δηλώνατε ξανά συμμετοχή;

Αλλες 300 φορές νομίζω.

Τηλεόραση θα θέλατε να κάνετε, σας έγινε πρόταση;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπορούσα να κάνω. Τώρα, προτάσεις μού έγιναν δύο. Προς το παρόν συζητάω, δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει.

Οταν ασχολούνται με την προσωπική σας ζωή πώς αντιδράτε; Θεωρείτε ότι έχετε και εσείς ευθύνη γι’ αυτό;

Μόνο εγώ έχω ευθύνη. Εγώ έβγαλα την προσωπική μου ζωή στη δημοσιότητα. Αλλά απαντάω την αλήθεια μου. Είμαι μαζί με τον Αποστόλη και ποτέ δεν σταμάτησα να είμαι, στον τελικό δεν ήταν γιατί τότε είχαμε ένα καβγαδάκι. Μετά βρέθηκε, αλλά δεν ήταν μπροστά στις κάμερες. Και ο γάμος είναι ένα θέμα που το έχουμε αφήσει, μέχρι να ολοκληρωθεί και να στρώσει η δουλειά στην Κύπρο. Δεν ξέρω να σου πω μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Αυτήν την περίοδο εργάζεστε στην Κύπρο;

Είμαστε με τον Πάνο Τόγια εδώ και έξι μήνες στη Λευκωσία. Συνεργαζόμαστε στο μαγαζί «Ρους», στο οποίο ο πελάτης μπορεί να γευτεί 12 πιάτα και να ζήσει μια γαστρονομική εμπειρία.

Θα θέλατε να ανοίξετε δικό σας εστιατόριο;

Φυσικά και θα ήθελα. «Η γκρίνια της Σπυριδούλας» θα το έλεγα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:04