search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:46
MENU CLOSE

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Συνελήφθη «ομάδα χάντμπολ»

07.03.2020 13:00
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Συνελήφθη «ομάδα χάντμπολ»  - Media

 

Δώδεκα μετανάστες, που δηλώνουν Σύροι,  συνελήφθησαν -το απόγευμα της Παρασκευής- στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελ.Βενιζέλος”, κατηγορούμενοι ότι επιχείρησαν να φύγουν από την Ελλάδα και να ταξιδέψουν στην Ευρώπη προσποιούμενοι τους αθλητές ομάδας χάντμπολ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι κατηγορούμενοι προσήλθαν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, για να ταξιδέψουν σε Ευρωπαϊκή Χώρα, κατέχοντας και κάνοντας χρήση πλαστά διαβατήρια (οι ένδεκα) και ο δωδέκατος με γνήσιο διαβατήριο, το οποίο όμως είχε εκδοθεί υπέρ άλλου προσώπου.

Οι συλληφθέντες μάλιστα φορούσαν «ομοιόμορφη αθλητική ενδυμασία και φέροντας όμοια αθλητικά σακίδια, ώστε να προσομοιάζουν σε ομάδα χειροσφαίρισης».

Μετά από έλεγχο Στον γενόμενο όμως αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν ανήκουν σε κάποιο αθλητικό σωματείο και σκοπός τους ήταν να εξέλθουν παράνομα από τη Χώρα μας, κάνοντας χρήση των παραπάνω ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:46