search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:14
MENU CLOSE

Κορονοϊός: Νέο ύποπτο κρούσμα – Αυτή τη φορά στη Λαμία

07.03.2020 16:29
Κορονοϊός: Νέο ύποπτο κρούσμα - Αυτή τη φορά στη Λαμία - Media

 

Στο νοσοκομείο της Λαμίας νοσηλεύεται 21χρονη η οποία επέστρεψε πρόσφατα από τους Αγίους Τόπους, αν και δεν είχε ταξιδέψει με το γκρουπ στο οποίο σημειώθηκαν τα περισσότερα κρούσματα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η 21χρονη παρουσιάστηκε το πρωί του Σαββάτου (7/3) στο ΓΝ Λαμίας χωρίς τα γνωστά συμπτώματα του ιού και παραμένει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τα κοντέινερ εωσότου επιβεβαιωθεί ή όχι η ύπαρξη του covid-19.

Δείγμα της 21χρονης όπως και μιας ακόμη γυναίκας από τη Χαλκίδα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ για την επιβεβαίωση ή όχι του κορονοϊού. Για τη γυναίκα από τη Χαλκίδα μάλιστα που δεν είχε ιδιαίτερα συμπτώματα συστήθηκε ο κατ’ οίκον περιορισμός και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα υπάρξουν και οι ανάλογες κινήσεις.

Σημειώνεται ότι ήδη έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό το πρώτο επίσημο κρούσμα κορονοϊού στη Στερεά Ελλάδα, στην περιοχή της Ιστιαίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33