28/05/2020 19:20:16

Κορονοϊός: Νέο ύποπτο κρούσμα - Αυτή τη φορά στη Λαμία

Κορονοϊός: Νέο ύποπτο κρούσμα - Αυτή τη φορά στη Λαμία - Media

 

Στο νοσοκομείο της Λαμίας νοσηλεύεται 21χρονη η οποία επέστρεψε πρόσφατα από τους Αγίους Τόπους, αν και δεν είχε ταξιδέψει με το γκρουπ στο οποίο σημειώθηκαν τα περισσότερα κρούσματα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η 21χρονη παρουσιάστηκε το πρωί του Σαββάτου (7/3) στο ΓΝ Λαμίας χωρίς τα γνωστά συμπτώματα του ιού και παραμένει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τα κοντέινερ εωσότου επιβεβαιωθεί ή όχι η ύπαρξη του covid-19.

Δείγμα της 21χρονης όπως και μιας ακόμη γυναίκας από τη Χαλκίδα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ για την επιβεβαίωση ή όχι του κορονοϊού. Για τη γυναίκα από τη Χαλκίδα μάλιστα που δεν είχε ιδιαίτερα συμπτώματα συστήθηκε ο κατ’ οίκον περιορισμός και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα υπάρξουν και οι ανάλογες κινήσεις.

Σημειώνεται ότι ήδη έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό το πρώτο επίσημο κρούσμα κορονοϊού στη Στερεά Ελλάδα, στην περιοχή της Ιστιαίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.