search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:12
MENU CLOSE

Ο Κρίστιαν Μπέιλ στο «Thor: Love and Thunder»

07.03.2020 17:56
Ο Κρίστιαν Μπέιλ στο «Thor: Love and Thunder» - Media

 

Ο ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ (Christian Bale) ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Marvel Cinematic Universe (MCU) και εντάχθηκε στο καστ των ηθοποιών της επερχόμενης ταινίας «Thor: Love and Thunder».

Αρχικά η είδηση είχε δημοσιευθεί στο Collider, αλλά πλέον η Τέσα Τόμσον (Tessa Thompson), η οποία θα παίξει στη νέα ταινία του Θορ το επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της.

Μιλώντας στο ET Now η Τόμσον είπε ότι έχει διαβάσει το σενάριο και ότι ο Μπέιλ θα υποδυθεί τον «απόλυτο» κακό στην τέταρτη συνέχεια του Θορ.

Ο Τάικα Γουαϊτίτι (Taika Waititi), μετά το Όσκαρ για τον «Τζότζο», επιστρέφει για να γράψει και να σκηνοθετήσει την ταινία, στην οποία η Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) θα υποδυθεί τον θηλυκό Θορ έχοντας στο πλευρό της τον Κρις Χέμσγουορθ (Chris Hemsworth).

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπέιλ θα παίξει τον κακό, καθώς έχει υποδυθεί τον ρόλο του Πάτρικ Μπέιτμαν στην ταινία «American Psycho» του 2000.

Τα γυρίσματα για το «Thor: Love and Thunder» θα ξεκινήσουν εντός του 2020 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου του 2021.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:12