search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:34
MENU CLOSE

Κίνα: Στους 10 οι νεκροί από την κατάρρευση του ξενοδοχείου Xinjia (Photo)

08.03.2020 06:34
Κίνα: Στους 10 οι νεκροί από την κατάρρευση του ξενοδοχείου Xinjia (Photo) - Media

 

Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση ξενοδοχείου στην κινεζική πόλη Τσιουαντζόου της επαρχίας Φουτζιάν, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείου Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων, αφού κρατικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως ο χώρος χρησιμοποιούνταν για να τίθενται σε καραντίνα άτομα τα οποία βρίσκονται υπό παρακολούηθηση για τον ιό.

Το ξενοδοχείο Σιντζιά, 80 δωματίων, άρχισε να καταρρέει χθες, Σάββατο, το βράδυ. Μέχρι τις 16:00 σήμερα, ώρα Πεκίνου, οι αρχές είχαν ανασύρει από τα συντρίμμια 48 ανθρώπους, ανακοίνωσε το υπουργείο.

Από αυτούς, 10 επιβεβαιώθηκε πως είναι νεκροί, ενώ οι υπόλοιποι εστάλησαν σε νοσοκομεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Το υπουργείο ανακοίνωσε πως 71 άνθρωποι είχαν παγιδευθεί τη στιγμή της καταστροφής και 23 εξακολουθούν να αναζητούνται. Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για έξι νεκρους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43