search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:05
MENU CLOSE

Κορονοϊός: Οι σημαντικότεροι ποδοσφαιρικοί αγώνες που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών

08.03.2020 14:43
Κορονοϊός: Οι σημαντικότεροι ποδοσφαιρικοί αγώνες που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών - Media

 

Με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας και καθηγητή Παθολογίας Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρη Τσιόδρας, να ανακοινώνει ότι για τις επόμενες δυο εβδομάδες όλοι αγώνες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης για την προστασία από τον κορονοϊό, η συγκεκριμένη απόφαση «πλήττει» σε μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό, ο οποίος την Πέμπτη υποδέχεται την Γούλβς για την φάση των «16» του Europa League.

Έτσι, ακυρώνεται γι’ αυτόν η έδρα, που αποτελεί «υπέρ-όπλο» για την ομάδα του Πειραιά, αφού ο αγώνας με τους Αγγλους θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου, αποτελώντας δίχως αμφιβολία «πλήγμα» για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του.

Στο μεταξύ, το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένη η έναρξη των πλέι-οφ της Super League με περισσότερους αγώνες να είναι… ντέρμπι. Ως εκ τούτου, η Τούμπα στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα είναι άδεια, όπως και το ΟΑΚΑ στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός την επόμενη Κυριακή. Φυσικά, φίλαθλοι δεν θα υπάρχουν στις κερκίδες ούτε του «Κλ. Βικελίδης» και το ματς Αρης-ΟΦΗ.

Τα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό ξεκινούν από αύριο, Δευτέρα, και θα κρατήσουν για 14 μέρες. Ετσι, κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει και η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League που έχει τα παιχνίδια Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ΟΦΗ-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-Αρης.

Τέλος, κόσμος δεν θα υπάρχει ούτε στο ΣΕΦ στον πολύ σημαντικό αγώνα της Euroleague, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ στις 20/03. Παράλληλα, κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει και το παιχνίδι του Περιστερίου με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στις 11/3 για το Basket League. Το ίδιο ισχύει και για τους αγώνες της Basket League για τις δυο επόμενες αγωνιστικές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:05